Tootegrupid

Must pipar eeterlik õli 10ml

Tootekood: 47415225
Kaubamärk: BALSCAND
Ühik: tk
Tarneaeg: 1-5 tööpäeva
Hind:
5,38 €

537,81 €/L
Kogus: - +

Piper Nigrum

Antispetsiliste ja antibakteriaalsete omadustega. Tekitab kuumatunde, on stimuleeriva toimega. Alandab palavikku ning vererõhku, soodustab jääkainete eraldumist organismist, parandab vereringet. Leevendab lihase- ja radikuliidivalusid. Toodetakse peamiselt destilleerimismeetodil. Värvuselt värvitu kuni kahvatu oliivkollane. Seguneb hästi viiruki, sandli, lavendli, rosmariini, majoraani jt õlidega.

Koostises peamiselt monoterpeenid ca 70-80% ja seskviterpeenid ca 30-20%. Kasutamine ravivanni või massazhiõli koostises. Nahka ärritav toime. Soovitav kasutada väikestes kogustes: vannis 3 tilka, massaazhõli kuni 1 %. Ei ole soovitav lastele, noorukitele. Liigne kasutamine võib organismi ülestimuleerida. Leiab kasutamist toiduainetetööstuses, jookide valmistamisel. Lõhnatoodete valmistamisel annab huvitavaid kombinatsioone näiteks koos roosi, ylang ylangi, aednelgi jm.

Naha hooldusel tuleb eeterlik õli (või nende segu) lahjendada taimse alusõliga (näit mandel, viinamarjaseeme, avokaado või muu sarnane taimeõli). Rusikareegel 1-3 tilka supilusikatäie alusõli kohta.

Toodet hoida lastele kättesaamatus kohas, eemal päikesevalgusest, võimalusel jahedas. Madalad temperatuurid ei kahjusta toodet. Kuna tegemist on kõrgekontsentratsiooniliste ainetega, tuleb eeterlikke õlisid alati hoida lastele kättesaamatus kohas kindlalt suletud pudelis. REEGLINA mitte määrida lahjendamata õli otse nahale. Kunagi ei tohi eeldada, et eeterliku õli toime on samasugune kui taimel, millest õli on toodetud. Pöörduge asjatundja poole enne eeterlike õlide kasutamist toidu maitsestamisel. REEGLINA ei ole soovitav ületada eeterlike õlide kasutamisjuhises antud koguselisi piirmäärasid.

Sarnased tooted

Eucalyptus Globulus

Tootekood: 47414181 ,   Tarneaeg: 1-5 tööpäeva
4,22 €

Lavandula x Intermedia

Tootekood: BS28 ,   Tarneaeg: 1-5 tööpäeva
4,83 €

Mentha Piperita

Tootekood: 47420182 ,   Tarneaeg: 1-5 tööpäeva
5,22 €
Tootekood: BB004 ,   Tarneaeg: 1-5 tööpäeva
9,05 €
Tootekood: BB013 ,   Tarneaeg: 1-5 tööpäeva
10,07 €